L’elecció de les esmenes amb més adhesions marca el final del preCongrés

L’elecció de les esmenes amb més adhesions marca el final del preCongrés

Després de cinc mesos de participació a través de la Plataforma Virtual, finalitza el període del pre-Congrés. Aquest temps ha servit per treballar la proposta de documentació de nova associació escolta i, finalment, les 24 esmenes amb més suports passaran a ser treballades durant el Congrés de Caps.

 

Els agrupaments de les tres entitats escoltes de Catalunya han aportat, a través de la Plataforma Decidim, les seves reflexions pel que fa a la documentació que es votarà a les assemblees del novembre. Aquesta feina ha quedat plasmada en les gairebé 400 esmenes presentades i les prop de 2.000 adhesions introduïdes en l’última fase del pre-Congrés.

 

Les esmenes dels agrupaments han estat analitzades per part dels Grups de Treball per tal de facilitar-ne el debat. Així doncs, algunes d’aquestes esmenes han estat introduïdes directament a la documentació final, d’altres van passar al període d’adhesions i un tercer bloc han estat treballades amb els agrupaments implicats i n’han resultat fusions i transaccions. També cal tenir en compte que hi ha esmenes que han estat retirades per part dels agrupaments, ja que no complien els requisits sol·licitats.

 

Així doncs, en la darrera fase del pre-Congrés cada agrupament ha tingut l’oportunitat de mostrar la seva adhesió a les esmenes de la Plataforma Virtual per tal d’escollir les que es treballaran al Congrés de Caps.

 

Finalment han estat les 24 esmenes més votades les que es portaran a debat i treball al cap de setmana del Congrés de Caps, que se celebrarà el 2 i 3 de juny a Vic. Serà allà on després d’un treball per grups es validaran les esmenes que acabaran incorporades a la documentació final.

Categories