Inici General Ja està aquí la JOTA-JOTI 2018

Ja està aquí la JOTA-JOTI 2018

La JOTA-JOTI (Jamboree On The Air/Jamboree On The Internet) és l’esdeveniment escolta més nombrós del món amb més de 1,8 milions de participants procedents de més de 150 països. Escoltes i guies de tot el planeta es posen en contacte entre ells i elles duran la JOTA-JOTI a través de les ones de ràdio i d’Internet.

 

Si vols participar amb el teu agrupament, amb la teva branca o per tu mateix/a, fes-li una ullada a la web oficial de l’esdeveniment i a la Guia del participant que ha traduït l’Asociación de Scouts de México a l’espanyol.

T’hi animes?

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …