Inici General ‘Decidim futur!’, camí cap a les AGO

‘Decidim futur!’, camí cap a les AGO

Són més de 5.000 caps convocats i convocades, el cap de setmana del 17 i 18 de novembre, a les assemblees de les tres entitats escoltes de Catalunya per dir la seva sobre el futur del moviment al nostre país. La votació que es durà a terme a les AGO representa el tancament del full de ruta aprovat el 2014 per a la construcció d’una nova associació d’escoltisme català.
 
La transcendència d’una decisió com aquesta demana l’opinió de totes les persones que formen avui el moviment, mirant el futur, prenent-ne part activa i fent-se corresponsables d’aquesta decisió, analitzant i treballant bé la proposta que tenim a les mans, conscients que decideixen futur!
 
‘Decidim futur!’ perquè els escoltes creixem en l’esperit crític i participem de la presa de decisions dels nostres equips i unitats des de ben petits. ‘Decidim futur’ perquè emprenem el compromís de millorar el futur del nostre entorn i d’educar per a la transformació social. ‘Decidim futur” perquè acompanyem les persones que transformaran la nostra societat i que treballaran per “deixar el món millor de com l’han trobat”.
 
Bon curs i bona assemblea!
 

 • Agora WOSM 2020!

  La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …
 • Eurosea 15 a Grècia!

  Benvolguts/es,   Des d’Acció Escolta ens fan arribar informació sobre la trobada de …
 • Un any més torna la TRINCA!

  La formació per a responsables de projectes internacionals que us permetrà resoldre tots e…
Carregar més articles relacionats
 • Agora WOSM 2020!

  La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …
 • Eurosea 15 a Grècia!

  Benvolguts/es,   Des d’Acció Escolta ens fan arribar informació sobre la trobada de …
 • Un any més torna la TRINCA!

  La formació per a responsables de projectes internacionals que us permetrà resoldre tots e…
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Agora WOSM 2020!

La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …