Enquesta sobre voluntariat a les regions europees de WAGGGS i WOSM.

Enquesta sobre voluntariat a les regions europees de WAGGGS i WOSM.

L’Escoltisme i el Guiatge ofereixen moltes oportunitats diferents de voluntariat:
– projectes d’acció comunitària;
– lideratge de grups;
– desenvolupament de programes;
– o contribució a la presa de decisions a les associacions.

El voluntariat és una de les àrees en què les regions europees de la WAGGGS i la WOSM [1] han estat treballant al llarg d’aquest trienni.
Com a part d’aquest treball, i també per fer seguiment de la nostra participació en l’Any Europeu del Voluntariat, han desenvolupat una enquesta per ajudar les regions a entendre el voluntariat que s’està duent a terme a l’Escoltisme i Guiatge com també les necessitats dels seus voluntaris.
Això els hi proporcionarà informació sobre el suport que ens poden oferir a les associacions escoltes i guies en aquesta àrea central de les nostres activitats.

Actualment està disponible en diversos idiomes incloent-hi el català [2]
Respondre aquesta enquesta no us portarà més de 5 minuts.

> Aquí trobareu l’enllaç. <

Volem arribar a tots els voluntaris adults de l’escoltisme i el guiatge, des dels agrupaments fins als equips associatius:
podeu ajudar-nos a difondre àmpliament aquesta enquesta entre la vostra associació, agrupaments i els vostres contactes?

 


[1] Les Regions Europees de l’Associació Mundial de Noies Guies i Noies Escoltes (WAGGGS en les sigles angleses) i de l’Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM en les sigles angleses) representen associacions nacionals escoltes i guies de 46 països europeus i més de 2 milions de membres.
[2] A la traducció en català, realitzada per l’Àrea Internacional de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, s’ha fet servir el masculí com a neutre en tota l’enquesta per facilitar la lectura.

Categories