Concentració per la llengua catalana arreu dels Països Catalans

Concentració per la llengua catalana arreu dels Països Catalans

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) dóna suport a la iniciativa de realitzar una mostra coordinada arreu dels Països Catalans per defensar la llengua catalana i el model d’immersió lingüística a les escoles per aquesta mateixa tarda. Aquest mostra s’ha concretat en concentracions a davant de la Delegació del Govern espanyol i sorgeix des de diversos sindicats i col·lectius tant de l’educació formal com del lleure. Des de la FCEG, subratllem una vegada més la importància que té la defensa de la llengua en tots els àmbits de la vida, però especialment subratllem la defensa del català en els espais educatius, tan formals com no formals, on esdevé un element cabdal de cohesió i integració social. A hores d’ara, es preveu que hi hagi concentracions a:

  • Barcelona (18 h a la cruïlla del carrer Mallorca i Llúria)
  • Girona (a les 18 h a l’avinguda Jaume I)
  • Tarragona (11h a la plaça Imperial Tarraco)
  • Palma (19 h)
  • València (18.30 h).

Per veure un comunicat més ampli de la FCEG, podeu llegir aquesta notícia.

Categories