TRINCA 2.0

(per veure informació de l’edició del 2015 entreu aquí)

Vols marxar de campaments a l’estranger i no saps per on començar? Vas una mica perdut i no saps com guiar la teva unitat? Doncs vine a la Trinca 2.0 que realitzarem el proper 9 i 10 de Febrer i acaba amb els teus dubtes!

Quan: 9 i 10 de Febrer
Lloc: Arenys de Mar, Casal de Sant Vicenç
Cost per participant: 15€

Àmbits de treball de la Trinca 2.0:

 • Objectius, propostes i elecció. Tipus de projectes. Ja heu escollit el projecte amb la vostra unitat? Com ho fem? Quins objectius ens plantegem treballar? Quins diferents tipus de projectes internacionals existeixen? Què ens aporta cadascun?
 • Situació de l’escoltisme internacional. Què hi ha i com funciona l’escoltisme més enllà de casa nostra? Com s’organitza l’escoltisme i el guiatge a nivell regional i internacional? Per què cal saber i entendre tot això?
 • La planificació, l’execució, la revisió i el retorn del projecte internacional. Com podem adaptar les diferents etapes del projecte si estem fent un projecte internacional?? Que hem de tenir en compte a cada etapa? Com podem treure’n el màxim profit??
 • Records d’una aventura passada. Què podem aprendre d’aventures internacionals passades??
 • Situacions inesperades i imprevistes. Durant l’execució d’un projecte internacional es poden donar situacions diferents que si fem un campament o un projecte a l’entorn proper i conegut! Per això ens podem dotar recursos per preveure situacions diferents i sortir-ne de la millor manera possible! No és el mateix anar al metge a la Cerdanya que a Helsinki, per exemple!
 • L’àrea internacional de la FCEG. Quina funció té l’àrea internacional de la federació? Qui organitza la Trinca i per què? Com puc participar-hi?

Si hi vols participar omple aquest formulari abans del dia 3 de febrer de 2013. (formulari desactivat per finalització de termini, així que si us heu decidit al darrer moment escriviu a fceg@fceg.cat o truqueu al 93.2689113)

Per formalitzar la teva inscripció cal que facis l’ingrés al següent número de compte abans del dia 28 de Gener: 2100 0900 97 02 09861546

Cal indicar: Nom + Nom Agrupament

 

 • És temporada de Passos!

  Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
 • Aquest curs, “Conscients del repte!”

  L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
 • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

  L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Formació
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…