Inici L'aventura internacional Formació Trinca 2.0: resum edició 2013!

Trinca 2.0: resum edició 2013!

Aquest cap de setmana 9 i 10 de febrer, ha tingut lloc a Arenys de Mar la TRINCA 2.0, una formació per tots aquells caps que volen fer projectes a nivell internacional.

Durant dos dies, 24 caps d’arreu del territori i 5 membres de l’Àrea Internacional de la FCEG, hem compartit un intens viatge d’Interrail durant el qual ens hem format sobre la dimensió internacional de l’escoltisme, les particularitats dels projectes internacionals, les situacions amb les que ens trobem durant una estada internacional, etc. El viatge ha tingut 8 parades:

 • 1a parada: El Projecte Internacional. Objectius, proposta i elecció. Tipus de projectes.
 • 2a parada: Situació internacional de l’escoltisme.
 • 3a parada: El Projecte Internacional. Planificació, Execució, Revisió i Retorn.
 • 4a parada: Experiència internacional. Vam comptar amb la col·laboració de l’Ariadna Mendieta, part del Contingent de la FCEG a la Jamboree Mundial a Suècia 2011 i coordinadora de l’àrea de cooperació d’Escoltes Catalans.
 • 5a parada: Vetlla de nit: ensenyes, banderes, dibuix, mínima i cançons.
 • 6a parada: Com representem l’escoltisme català i la cultura catalana? Som ambaixadors.
 • 7a parada: Situacions d’un projecte internacional.
 • 8a parada: L’Àrea Internacional de la FCEG.

L’experiència de la TRINCA ha estat altament valorada per part de tots: vam poder compartir dubtes i experiències, resoldre qüestions i formar-nos en tot allò relatiu a projectes internacionals, des del bon rotllo i les ganes de treballar junts que es va crear des de bon principi. Compartir aquesta formació amb membres de totes tres associacions (Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies) ha estat molt positiu i enriquidor per totes les parts.

Recordeu que la propera cita amb l’escoltisme internacional és la Jambarretina els propers 25 i 26 de maig: seran uns mini campaments de cap de setmana per a tots i totes aquells Pioners, Caravel·les, Claners, Ròvers, Trucs i caps que estigueu embarcats en un projecte internacional. L’objectiu serà conèixer-nos (especialment els que compartiu el mateix projecte), formar-nos i preparar-nos per extreure el màxim de suc a l’aventura internacional que teniu entre mans. Si esteu fent un projecte internacional, no hi podeu faltar!

Recull d’imatges:

Trinca 2.0 – Edició 2012-2013
 • És temporada de Passos!

  Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
 • Aquest curs, “Conscients del repte!”

  L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
 • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

  L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Formació
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…