Inici L'aventura internacional Neix l’Aliança Europea per al Voluntariat

Neix l’Aliança Europea per al Voluntariat

Les organitzacions internacionals de l’escoltisme (WOSM) i el guiatge (WAGGGS), d’on la FCEG en forma part, van fundar la setmana passada a Brussel·les l’Aliança Europea per al Voluntariat (EAV), juntament amb quatre organitzacions i xarxes europees que treballen en l’àmbit del voluntariat.

L’Aliança Europea per al Voluntariat actua com un centre de suport i col·laboració de les organitzacions europees, nacionals i regionals que compten amb voluntaris o que donen suport o promouen el voluntariat, per advocar per un canvi positiu en aquest sector. La idea de crear-la va sorgir durant l’Any Europeu del Voluntariat, el 2011, quan diverses organitzacions havien expressat el seu interès en tenir una plataforma més permanent.

Les organitzacions cofundadores de l’Aliança són:

Segons el primer president de l’Aliança, Pavel Trantina (representant de la WOSM a l’acte inaugural), l’Aliança permetrà coordinar i fer un seguiment apropiat de la política europea en l’àmbit del voluntariat, recollida a l’Agenda Política per al Voluntariat a Europa (en anglès, Policy Agenda for Volunteering in Europe (PAVE)), així com qualsevol altra qüestió que tingui a veure amb el voluntariat a Europa.

Més informació a EuroScoutInfo.com

Carregar més articles relacionats
  • L’European Jamboree 2020 s’aplaça al 2021!

    Aprofita aquesta segona oportunitat per participar a l’esdeveniment Escolta i Guia europeu…
  • Inscripcions Jambarretina

    Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…
  • Agora WOSM 2020!

    La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …
Carregar més a L'aventura internacional
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’European Jamboree 2020 s’aplaça al 2021!

Aprofita aquesta segona oportunitat per participar a l’esdeveniment Escolta i Guia europeu…