Inici Notícies Bona diada de Sant Jordi!

Bona diada de Sant Jordi!

Davant de noves lleis educatives i polítiques lingüístiques arreu de l’estat espanyol la reivindicació lingüística ha passat a ser un gest indispensable per enfortir la identitat i la cultura catalana i en aquest context, prenen rellevància expressions populars com la diada de Sant Jordi.

Des de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge volem reivindicar Sant Jordi com a diada de compromís amb el país, amb la cultura i la identitat. Animem a tots els Agrupaments d’arreu del territori a que segueixin celebrant el 23 d’abril com a un dia especial, com a un dia festiu, com a un dia de reivindicació cultural, d’expressió lingüística d’un poble en moviment, viu i festiu.

LA PARAULA
Com una font, a voltes, la paraula
diu els secrets del món.

JOAN VINYOLI. Centenari del naixement i 30è aniversari de la mort de Joan Vinyoli

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …