Rover Week 2015 al Kanderteg International Scout Center (KISC)

Rover Week 2015 al Kanderteg International Scout Center (KISC)

Us presentem una nova activitat internacional; la Internacional Rover Week 2015, un espai de trobada per rovers, trucs i claners de tot el món als Alps Suïssos! Hi podeu participar tant com a unitat com a nivell individual!

El Kanderteg International Scout Centre organitza la Internacional Rover Week 2015 entre el 28 de juliol i el 8 d’agost. Un espai de trobada per claners, trucs i rovers d’arreu del món per realitzar activitats divertides i interessants, treballant conjuntament com equip i vivint en una atmosfera multicultural única en el cor dels Alps Suïssos.

Què pots esperar-ne?

Com a esdeveniment internacional, la Rover Week és un espai de trobada d’escoltes i guies de diferents països. Durant la vostra estada tindreu una oferta variada d’activitats per fer als Alps Suïssos. De la Rover Week, pots esperar tenir una experiència única i personal, mentre vius en un equip format per joves com tu d’arreu del món. Així que si t’agraden les experiències noves i vols conèixer noves cultures, la International Rover Week és el teu esdeveniment per aquest estiu!!

Qui hi pot participar?

Tots els rovers, claners i trucs i caps que formin part d’algun agrupament de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. La participació pot ser tant a nivell d’unitat com individual. L’organització es reserva el dret a limitar el nombre de participants per país si massa gent del mateix país s’hi inscriu per tal d’assegurar la diversitat en l’esdeveniment.

Dates: del 28 de Juliol al 8 d’Agost

Preu: 400 francs Suïssos (uns 370€)

Categories