Inici Notícies FCEG L’ANPEC participa a l’assemblea de la Unió Parlamentària Escolta Mundial

L’ANPEC participa a l’assemblea de la Unió Parlamentària Escolta Mundial

L’Associació Nacional de Parlamentaris Escoltes de Catalunya, de la mà del seu president Fabian Mohedano, va assistir el passat cap de setmana del 31 d’agost i 1 de setembre a l’assemblea de la Unió Parlamentària Escolta Mundial que es va celebrar a Estocolm, Suècia.

L’assemblea ha debatut sobre el rol dels parlamentaris vinculats a l’escoltisme a l’hora d’impulsar polítiques de joventut relacionades amb la promoció de l’associacionisme, la protecció de l’infant, l’ocupació juvenil o futurs lideratges i ha estudiat com es poden traslladar els valors i els principis de l’escoltisme a aquestes polítiques. A més, també va escollir la nova presidenta, la sueca Ewa Thalén Finné.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a FCEG
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

European Jamboree 2020 – formar part de l’IST

Per aquelles persones que vulgueu implicar-vos en l’esdeveniment de l’estiu de…