Inici General Arriba la JAMBarretina 2017!

Arriba la JAMBarretina 2017!

Els propers dies 20 i 21 de maig tindrà lloc aquesta trobada-formació adreçada a Pioners i Caravel·les i Rovers/Claners/Trucs (i els seus caps/animadors) que estiguin realitzant un projecte internacional.

Aquesta trobada serà una oportunitat per preparar els vostres campaments,  compartir els diferents projectes, conèixer les diferents realitats de l’escoltisme i el guiatge mundial i tenir un primer contacte amb l’escoltisme internacional!

La Jambarretina estarà organitzada com una petita Jamboree de 2 dies. Durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments internacionals (el transport, la comunicació, l’assegurança…), conèixer l’escoltisme i el guiatge d’altres països, o sobre el fet de representar l’escoltisme català. Les inscripcions s’acaben el 6 de maig!! No us quedeu sense plaça a la JAMBarretina!

En resum…

  • ON? Terreny d’acampada La Riba
  • QUAN? 20 i 21 de maig de 2016
  • QUANT? 10€/ participant (els caps també compten com a participants)
  • QUI? PiC i Clan/Rover/Truc que facin Campaments Internacionals

Inscripcions:

  • Podeu realitzar les inscripcions, i fer canvis, fins el proper 6 de maig.
  • La data límit per fer el pagament és el 7 de maig.
  • Per confirmar la inscripció, cal realitzar el pagament.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a: fceg@fceg.cat

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …