Inici Notícies Comunicats L’escoltisme i guiatge català s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

L’escoltisme i guiatge català s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

L’escoltisme és el moviment educatiu juvenil més gran del planeta, format per més de 45 milions d’infants i joves.  A Catalunya som un moviment arrelat al territori a través dels més de 200 agrupaments distribuïts per pobles i ciutats, on  l’escoltisme i guiatge s’implica en l’entorn des de l’educació, per anar construint una societat i un país millor amb ciutadans més lliures, crítics i compromesos. Fa gairebé 90 anys que des de l’escoltisme i guiatge català eduquem per l’estima, la preservació i la difusió de la nostra cultura, llengua i país. Treballem per educar en valors fonamentals com la justícia, la llibertat, l’esperit crític i el servei.  

 

Com a moviment democràtic, l’escoltisme i guiatge català ha estat sempre compromès amb els drets i llibertats del nostre país, i amb el dret a decidir del poble català sobre el futur polític del país. Ara com ara, aquest compromís passa, entre molts altres elements, per defensar de forma clara i ferma el dret a decidir. Per això, i com ja vam dir l’any 2014 amb la votació del 9N, (Diada Nacional i  Adhesió a la Campanya del CNJC) entenem que la consulta és la millor manera de conèixer l’opinió de la ciutadania al voltant del futur polític.  

 

Per aquest motiu, la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge ens adherim al Pacte Nacional pel Referèndum i animem els Agrupaments a signar el manifest.

 

A més, durant Sant Jordi es duran a terme accions per a la recollida massiva de signatures en suport al manifest, que recull l’anhel de votar del nostre poble.

 

És per això que si esteu interessats i poseu parada aquest Sant Jordi, us animem a què poseu un punt de recollida de firmes, per aconseguir que el Referèndum sigui una realitat.

 

Si voleu ser punt de recollida, ompliu el link del formulari.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Comunicats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …