Inici Notícies Arriba la Trobada de Branques Joves: inscriu-t’hi!

Arriba la Trobada de Branques Joves: inscriu-t’hi!

El 2018 és un any decisiu pel futur de l’escoltisme i el guiatge català, per tal d’avançar en aquest repte és important la implicació de tot l’agrupament. Per això, el dia 24 de febrer les branques joves tindran un espai on poder reflexionar i compartir les seves inquietuds sobre l’esdevenir de l’escoltisme i el guiatge català, ja que els i les joves en som el futur més proper.

 

La Trobada de Branques Joves es farà de forma simultània a diverses ciutats (Blanes, La Garriga, Vilafranca, Cervera) el dia 24 de febrer, tot i que les localitzacions poden variar en funció del nombre d’inscripcions. Prèviament cada branca haurà d’haver treballat la dinàmica de la comissió de Branques Joves, així com haver-ne extret conclusions per poder-les compartir durant la Trobada. Per participar-hi cal que cada branca s’inscrigui abans del 4 de febrer a través del formulari d’inscripció.

 

La jornada, tot i que es desenvoluparà a diferents punts del territori, seguirà la mateixa planificació a totes les ubicacions. A través de dinàmiques de coneixença i treball en equip es compartiran com s’entén i es treballa l’escoltisme i es debatrà sobre els reptes de futur de l’escoltisme i el guiatge català. L’hora de dinar també serà un moment per compartir i fer xarxa. Per acabar, es farà una contextualització del procés actual i es podran compartir dubtes.

 

La Trobada de Branques Joves és una ocasió ideal per intercanviar idees i visions amb joves de la mateixa branca i plegats/es contribuir a dibuixar l’avenir de l’escoltisme i el guitatge català. No t’ho pots perdre, reserva’t el dissabte 24 de febrer!

 

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …