Falten tres mesos per al Congrés de Caps!

Falten tres mesos per al Congrés de Caps!

D’aquí a tres mesos celebrarem el Congrés de Caps, el 2 i 3 de juny serà l’última trobada on es podrà incidir en la proposta de documentació de la nova associació escolta que es votarà a les AGOs del mes de novembre.

 

El primer cap de setmana de juny és la data escollida per a la trobada que aplegarà els i les caps de l’escoltisme català en un Congrés unitari. La localitat escollida per a aquest encontre és Vic, concretament el Recinte Firal i l’espai El Sucre seran les ubicacions que acolliran durant dos dies les activitats del Congrés de Caps.

 

Des de dissabte 2 de juny al matí i fins diumenge 3 a l’hora de dinar es treballaran les esmenes sorgides del pre-Congrés, s’abordaran els reptes de futur de l’escoltisme en diversos tallers i ponències i finalment es validarà la documentació que es portarà a les AGOs del novembre. A més, dissabte a la nit també hi haurà un espai per a l’oci amb concerts i música.

 

Les inscripcions per al cap de setmana s’obriran el 10 d’abril i finalitzaran l’1 de maig. En breu detallarem quina informació serà necessària per a les inscripcions.

 

Si vols formar part de l’organització d’aquest esdeveniment que completarà l’última etapa prèvia a les votacions finals de la documentació de la nova associació escolta, no dubtis a omplir aquest formulari. Participa d’una de les comissions de preparació del Congrés: Reptes de futur, Logística, Equip humà, Àpats i Nit.

Categories