Comencen les inscripcions al Congrés de Caps

Comencen les inscripcions al Congrés de Caps

A punt de finalitzar el pre-Congrés, la següent fita a assolir aquest curs serà el Congrés de Caps del 2-3 de juny, el període d’inscripció s’obrirà el 19 d’abril i finalitzarà l’13 de maig. Aquesta serà la darrera oportunitat per incidir en la documentació que se sotmetrà a votació a les AGO de les tres entitats el novembre per crear, si escau, la nova associació escolta, única, oberta i catalana.

 

Durant el cap de setmana del 2 i 3 de juny, al recinte firal “El Sucre” de Vic, es farà treball en grups per validar les esmenes sorgides del procés participatiu del pre-Congrés i també s’abordaran quins han de ser els reptes de futur del moviment escolta. Tot això sense oblidar que aquest cap de setmana serà una oportunitat per celebrar el final d’una etapa i l’inici d’una de nova.

 

La trobada està adreçada als i les caps dels agrupaments de les entitats que conformen la FCEG, així com a les persones responsables de les associacions. A més, també hi estan convidades aquelles persones majors de 17 anys que formen part de les branques joves dels agrupaments (Rovers, Clan o Truc que el 2018 facin 18 anys o més, així com aquells Pioners i Caravel·les de 3r any que compleixin aquest requisit d’edat). El preu per persona és de 10€ i inclou l’allotjament i els àpats des del berenar del dissabte fins al dinar del diumenge.

 

Pel que fa a les inscripcions, cal parar especial atenció si es fan com a membre d’un agrupament o com a responsable de l’associació. En el primer dels casos, una persona de l’agrupament s’haurà de responsabilitzar de fer la inscripció de tots els membres del seu agrupament a través del següent formulari: https://congres.fceg.cat/

 

Un cop finalitzat el període d’inscripcions s’haurà de realitzar el pagament mitjançant una transferència a la FCEG. El període per fer el pagament serà del 14 al 24 de maig. De la mateixa manera que en el procés d’inscripció, els membres dels agrupaments hauran de realitzar un sol pagament per a totes les persones inscrites. Els i les responsables de les associacions faran l’ingrés de forma individual. Consulta la guia d’inscripcions!

 

Recorda, que el 2 i 3 de juny tens l’última oportunitat per incidir en la proposta de nova associació escolta. No t’ho pots perdre, inscriu-t’hi!

 

Dates inscripció: 19 d’abril – 21 de maig

Dates pagament: 22 de maig – 27 de maig

Formulari: https://congres.fceg.cat/

En cas de dubte i/o incidències: suport.congres@fceg.cat

 

 

Categories